امروز: جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶

جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی در «بولاغلار» خاتمه یافت

۱۶:۵۸ ۹۴/۰۵/۳۰
رستوران و غذای آماده 
دهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر در استان اردبیل با معرفی نفرات و استان‌های برتر خاتمه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره که از پنجشنبه با حضور گسترده مردم و گردشگران آغاز شده بود، پس از دو روز اجرای برنامه های متنوع و با برگزاری آئین های ویژه عصر جمعه به کار خود پایان داد.
فرماندار نیر در مراسمی به همین منظور با اشاره به برگزاری جشنواره در سطح ملی یادآور شد: در سال های گذشته این جشنواره به صورت استانی برگزار می شد که امسال این رویه تغییر و با حضور استان های دیگر برگزار شد.
اکبر صمدی با اشاره به حضور بیش از ۱۵ استان کشور در این جشنواره تاکید کرد: استان های اردبیل، گیلان، تهران، آذربایجان شرقی، لرستان، گلستان، مرکزی، همدان، زنجان، ایلام، اصفهان، کردستان، یزد، مازندران و سمنان در این جشنواره حضور داشته و به پخت، عرضه و معرفی انواع آش های محلی و سنتی و بهترین غذاهای سنتی استان خود اقدام کردند.
وی نامگذاری این جشنواره را بنام جشنواره ملی را دارای مسئولیت و اهداف بیشتر دانست و متذکر شد: این جشنواره تلاش دارد علاوه بر معرفی غذاهای سنتی ایرانی، قابلیت های گردشگری و سرمایه گذاری شهرستان نیر را هم به نمایش بگذارد.
فرماندار نیر با اشاره به افزایش میهمانان و گردشگران بازدید کننده از منطقه نمونه گردشگری بولاغلار طی سال های اخیر ادامه داد: باید از این فرصت برای اقتصادی کردن گردشگری منطقه نهایت بهره را برد.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان اردبیل نیز در حاشیه این جشنواره تصریح کرد: تعداد کل غرفه های جشنواره را ۷۵ غرفه متشکل از ۱۵ استان کشور بود که آش و غذا در ۵۵ غرفه و محصولات صنایع دستی و سوغاتی نیز در ۲۰ غرفه به نمایش گذاشته شد.
قادر تقی زاده با تاکید بر اینکه برگزاری این جشنواره می تواند بیش از پیش قابلیت های گردشگری شهرستان نیر را معرفی کند، بیان داشت: همزمان با برگزاری این جشنواره، همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری استان نیز در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر برگزار شد.
وی مردمی بودن این جشنواره را مهترین اعتبار آن برشمرد و با اشاره به برگزاری جشنواره های متعدد طی سال های اخیر اضافه کرد: نیاز است که بیشتر این جشنواره ها که با هدف توسعه گردشگری استان صورت می گیرد، تداوم یابد.
تقی زاده با بیان اینکه از مجموع جشنواره های برگزار شده تنها دو جشنواره رغایب کلور و آش نیر تداوم داشته است، عنوان کرد: در کنار شناسایی و معرفی ظرفیت های مختلف این شهرستان باید تلاش شود که نظر سرمایه گذاران در استان جلب شود.
وی ابراز امیدواری کرد بتوان بستر توسعه گردشگری این شهرستان از جمله مراکز اقامتی، پذیرایی و تفریحی را با تداوم این جشنواره ها فراهم کرد.
در پایان این جشنواره و براساس آرا هیئت داوران برگزیدگان بخش جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی معرفی شدند

منبع: خبرگزاری مهر
تعداد بازدید: ۱۵۲

نظرات درباره این خبر


تا به حال نظری برای این خبر ثبت نشده است.
نظر خود را از طریق فرم زیر ارسال کنید.

نظر شما درباره این خبر

عضویت رایگان در خبرنامه ما

تبلیغات (برای حمایت از ما برروی تبلیغات کلیک نمائید)