امروز: جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶

جادوی غذاهای تند بر عمر طولانی

۱۷:۵۱ ۹۴/۰۵/۲۹
رستوران و غذای آماده 
با خوردن غذاهای تند می‌توان طول عمر را به دلایلی خاص تا حد زیادی بالا برد.

 کارشناسان اعتقاد دارند خوردن غذاهای تند سبب کاهش خطر مرگ و میر زودرس در افراد به خاطر بیماری هایی چون سرطان و یا مشکلات تنفسی می شود.
گفتنی است، کارشناسان وجود ماده کپسایسین در ترکیبات فلفل را به دلیل دارا بودن مواد خاص محافظ بدن د ر مقابل بیماری هایی چون چاقی، التهاب و سرطان معرفی کرده اند.

فلفل تند همچنین دارای نوعی آنتی اکسیدان است که به حفظ سلامت بدن کمک فراوان می کند.
این نتایج حاصل تحقیق بر روی بیش از ۵۰۰ هزار فرد بزرگسال بوده است که هر روز یا یک روز در میان یک نوبت غذایی تند داشته اند.
این دسته از افراد به نسبت سایرین کمتر دچار مرگ و میر ناگهانی و زودرس شده اند.

نتایج این پژوهش در مجله پزشکی انگلستان به چاپ رسیده است.
در عین حال پژوهشگران توصیه می کنند افراد در مصرف غذاهای تند احتیاط کنند بویژه اگر دچار حساسیت غذایی و یا تنفسی هستند.
براساس این تحقیق که حاصل مطالعه گروهی دانشمندان ۳ دانشگاه آکسفورد، هاروارد، و آکادمی علوم پزشکی کشور چین بر روی حدود ۵۰۰ هزار فرد بین سنین ۳۰ تا ۷۹ سال در عرض ۷۰ سال بوده است، کارشناسان اثر مفید مصرف فلفل و غذاهای تند در حفظ سلامت، محافظت از سلول ها، جلوگیری از چاقی، ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماری های تنفسی را دریافته اند.

علاوه بر وجود آنتی اکسیدان در فلفل به دلیل وجود بوی تند نوعی خاصیت دفع و نابودی سلول های سرطانی وجود دارد.
خوردن غذاهای تند سبب کمک به هضم بهتر غذا در دستگاه گوارش و افزیش تعداد باکتری های مفید روده می شود.
با این وجود کارشناسان توصیه می کنند افراد از ادویه های تازه استفاده کنند و از مخلوط کردن انواع ادویه ها با همدیگر خودداری کنند زیرا می تواند سبب آلرژی و نیز بروز حساسیت های پوستی و تحریک سیستم عصبی بدن شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
تعداد بازدید: ۱۵۳

نظرات درباره این خبر


تا به حال نظری برای این خبر ثبت نشده است.
نظر خود را از طریق فرم زیر ارسال کنید.

نظر شما درباره این خبر

عضویت رایگان در خبرنامه ما

تبلیغات (برای حمایت از ما برروی تبلیغات کلیک نمائید)